Портфолио

Тук можете да видите част от реализираните проекти за наши клиенти от последните няколко години.

Много точни, ангажирани и иновативни във всичко, което правят. Освен с професионализъм, правят го и със сърце. Желая успех в работата!

Мая СтояноваФондация „Множествена склероза - Не си сам“

Благодарим Ви за коректността и уникалния начин, по който правите бизнеса ни функционален и модерен! Удовлетворени сме от дългогодишната ни съвместна работа и смятаме и в бъдеще да запазим отличните си взаимоотношения. Благодарим, че Ви има!

Марио Константиновсобственик и управител на София-Антверпен Диаманти ООД

Горещо препоръчвам Pneuma Communications. Работят изключително професионално, информирано и бързо. Имат усет за красивото и с екипа се работи с лекота. Можете да разчитате на лоялност и коректно отношение. Доверете се на Pneuma Communicatiosn, ако искате да растете в бизнеса!

Вили Боршуковабизнес дама, собственик и основател на салон за красота „Магама“

Удоволствие е да се работи с Pneuma Communications - професионализъм и човещина, коректност, любов и търпение, са само малка част от думите, които ги характеризират. Валидно е за тях, както в професионален, така и в личен аспект.

д-р Лидия ХристоваУправител на Медицински център „Про Вита“

От скоро работя с Pneuma Communications и съм приятно изненадан от техният невероятен професионализъм, бързина и качество на това, което правят.

Звезделин ПротопоповProDerma

Пнеума Къмюникейшънс организират присъствието ни в социалните мрежи. Чрез тях правим събития, структурираме рекламни послания, подобрявме визията и присъствието си. Оценяваме техния професионализъм и богат опит.

TLG България

Искате динамична, функционална и красива уебстраница? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС