Услуги

Уебдизайн
и поддръжка

Уебдизайн, който работи. Предлагаме Ви гъвкави решения, съобразени с Вашите нужди, за да бъде страницата Ви Вашето най-добро лице пред света. Без бавене. Без отлагане. Без ненужни разходи. Ние създаваме уникални, функционални и съвременни страници и онлайн магазини, за да може Вие да се фокусирате върху своя бизнес. Предлагаме хостинг и поддръжка за Вашия уебсайт, за да сте спокойни, че всичко функционира гладко и безпроблемно

Хостинг
и cloud услуги

Хостинг услуги, които ще Ви дадат спокойствие. Ние Ви предлагаме надеждни хостинг услуги с денонощна подръжка, гарантирано качество и бързо разрешаване на възникнали проблеми. Избирайки Pneuma Communications, като подизпълнител на NS1 Вие получавате и нашият постоянен ангажимент към вашето съдържание.

Социални мрежи
профили и страници

Ефективно управление на профили в социалните мрежи. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google+предоставят постоянно разрастващи се маркетинг възможности, които ще са в помощ на Вашия бизнес и ще подпомоганат развитието му. Огромното предимство на социалните мрежи е в моменталната комуникация и обратна връзка на бизнеса с клиентите.

Графичен дизайн
и рекламни материали

Pneuma Communications Ви предлага дизайн на лого като самостоятелна услуга или като част от изготвяне на цялостна корпоративна идентичност.  Логото и съпътстващите го графични елементи са лицето на Вашата компания, кампания или организация. Създаваме фирмени знаци, календари, банери, рекламни материали и др.